Over mij

Leuk dat je even achter de schermen komt kijken naar wie ik ben.

Ik ben Stef van Beek en Global Soul is mijn onderneming. Het is geen bedrijf, maar een veelzijdig medium waarmee ik mensen wil inspireren om bewust te worden van de wereld, van de maatschappij waarin we leven, van wat we als werkelijkheid voorgeschoteld krijgen, van de keuzes die we maken, en om te beginnen, van wie we in wezen zelf zijn en wat onze eigen waarheid is.

Zelfbewustwording is een essentieel doel in ieders leven, of je er nu dagelijks mee bezig bent of nooit, het leven krijgt steeds meer zin naarmate je jezelf steeds beter leert kennen en gaat leven vanuit wie je echt bent.

Ik woon in Utrecht, waar ik als authenticiteitscoach mensen begeleid in het verhelderen van hun geest en het verwerken van oud verdriet dat vaak verantwoordelijk is voor het ontstaan van de muren, angsten en onzekerheden waar we dagelijks mee te maken hebben. Ik help mensen om dit werk zelf te doen, zodat ze ook niet blijvend afhankelijk worden van mij als coach.

Reizen is een grote passie van mij. Het is eigenlijk een manier van leven geworden, dat wil zeggen dat ik niet meer weg hoef uit mijn eigen land om op reis te zijn. Reizen voor mij is openhartig in het leven staan, onbevooroordeeld ervaren en leren van die ervaringen. Maar het is ook het delen van mijn ervaringen, visies en ideeën met anderen. Daar past deze weblog ook bij.

Als je meer over mij wilt lezen raad ik je aan om mijn persoonlijke website te bezoeken: www.globalsoul.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s